Välkommen till gudstjänstwebben

Vi är glada och stolta att kunna öppna dörren till gudstjänstwebben, som är Equmeniakyrkans handbok i digital förpackning, ett gudstjänstplaneringsverktyg och en materialbank. Sidan är fortfarande under uppbyggnad, men du är välkommen in att ta del av det som finns. Vi lägger kontinuerligt in mer material som vi hoppas ska vara till nytta och glädje. Tanken är att vi tillsammans ska fylla på materialbanken. Kanske har du något du vill bidra med?
Varmt välkommen!

Gudstjänst efter tema

Gudstjänst efter kyrkoår

Välj ett datum

Av särskild anledning

För gudstjänst

Här finns böner, sånger, danser, dramer, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering.
Ta del av det som finns eller föreslå nytt material som du gärna använder.
Bitr kyrkoledare Olle Alkholm
"Gud gör något nytt genom vår kyrka" Predikan av Olle Alkholm från en av gudstjänsterna på Equmeniakyrkans kyrkokonferens på Tångahed, Vårgårda 24-28 maj 2017. Temat för konferensen är "Gud gör något nytt".
Predikan pastor Johanna Buller
"Gud gör något nytt i mitt liv" Predikan av Johanna Buller från en av gudstjänsterna på Equmeniakyrkans kyrkokonferens på Tångahed, Vårgårda 24-28 maj 2017. Temat för konferensen är "Gud gör något nytt".
Predikan Gary Walter
"Gud gör något nytt i vår värld" Predikan av Gary Walter från en av gudstjänsterna på Equmeniakyrkans kyrkokonferens på Tångahed, Vårgårda 24-28 maj 2017. Temat för konferensen är "Gud gör något nytt".
Predikan regional kyrkoledare Helen Friberg
"Gud gör något nytt i våra församlingar" Predikan av Helen Friberg från en av gudstjänsterna på Equmeniakyrkans kyrkokonferens på Tångahed, Vårgårda 24-28 maj 2017. Temat för konferensen är "Gud gör något nytt".

Vi är glada att få introducera Equmeniakyrkans Gudstjänstwebb!
Gudstjänstwebben är just nu i BETA, vilket innebär att du kan råka på något
som inte funkar som det ska. Säg då gärna till på gudstjanst@equmeniakyrkan.nu.
Skicka också gärna en hälsning till oss om vad du tycker om Gudstjänstwebben så
vi kan göra den ännu bättre.

Kort introduktion till Gudstjänstwebben:

Har du inget konto?
Scroll To Top