Gudstjänstwebben

Den helige Mikaels dag

Änglarna

När infaller Den helige Mikaels dag?

 • Kyrkoåret 2022 - 2023

  1 oktober 2023

  3:e årgången

 • Kyrkoåret 2023 - 2024

  29 september 2024

  1:a årgången

 • Kyrkoåret 2024 - 2025

  5 oktober 2025

  2:a årgången

 • Kyrkoåret 2025 - 2026

  4 oktober 2026

  3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Den helige Mikaels dag

Förbön

Förbönen för Den helige Mikaels dag (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Libyen och Syrien Gud idag ber vi för alla flyktingbarn från Syrien som går i kyrkans skolor i Libanon. Var med dem när ett nytt läsår just startat. Låt dem få en trygg skolgång med närvarande och kloka vuxna omkring sig. Låt dem få fred. Amen. Skapelsetid Gud, vi ber i skapelsetid om livets bröd till alla som hungrar och saknar det som behövs för att leva goda liv. Ge generositet och gästfrihet till alla dem som äger överflöd av det som andra saknar. Låt livets goda fördelas rättvist. Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Den helige Mikaels dag

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto