Gudstjänstwebben

Elfte söndagen efter trefaldighet

Tro och liv

När infaller Elfte söndagen efter trefaldighet?

 • Kyrkoåret 2022 - 2023

  20 augusti 2023

  3:e årgången

 • Kyrkoåret 2023 - 2024

  11 augusti 2024

  1:a årgången

 • Kyrkoåret 2024 - 2025

  31 augusti 2025

  2:a årgången

 • Kyrkoåret 2025 - 2026

  16 augusti 2026

  3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Elfte söndagen efter trefaldighet

Förbön

Förbönen för Elfte söndagen efter trefaldighet (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Litauen Tack för kyrkorna i Litauen. Tack för det arbete de gör och det stöd de är för de många socialt utsatta barnen och familjerna. Vi ber för pastorer och ledare, ge kraft och vishet i arbetet. Res upp nya pastorer till den lilla skaran som redan finns. Kyrkokonferensen On the Move Gud, vi ber för kyrkokonferensen som startar på onsdag. Idag ber vi särskilt för de förhandlingar som ska hållas och de beslut som ska tas tillsammans. Visa oss din väg. Vi ber också för barnkonferensen och alla barn som ska delta i den. Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Elfte söndagen efter trefaldighet

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto