Gudstjänstwebben

Femtonde söndagen efter trefaldighet

Ett är nödvändigt

När infaller Femtonde söndagen efter trefaldighet?

 • Kyrkoåret 2022 - 2023

  17 september 2023

  3:e årgången

 • Kyrkoåret 2023 - 2024

  8 september 2024

  1:a årgången

 • Kyrkoåret 2024 - 2025

  28 september 2025

  2:a årgången

 • Kyrkoåret 2025 - 2026

  13 september 2026

  3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Femtonde söndagen efter trefaldighet

Förbön

Förbönen för Femtonde söndagen efter trefaldighet (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Ecuador Gud, vi ber för Förbundskyrkan i Ecuador. Vi ber för de ledarkurser som Förbundskyrkans Teologiska Seminarium i Ecuador erbjuder. Vi tackar dig för att det är så många som vill gå dem. Vi ber om kraft och glädje när studenterna fortsätter i lokala ledaruppdrag. Skapelsetid Gud, vi ber för Skapelsetid, den månad som förenar kyrkor i hela världen i bön och arbete för skapelsen. Vi ber om mod, kreativitet och glädje i den omställning som redan pågår runt om i kyrkor och församlingar. Vi ber för nätverket Grön Kyrka, att fler ska ansluta och finna inspiration i samverkan med andra församlingar. Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Femtonde söndagen efter trefaldighet

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto