Gudstjänstwebben

Fjortonde söndagen efter trefaldighet

Enheten i Kristus

När infaller Fjortonde söndagen efter trefaldighet?

 • Kyrkoåret 2022 - 2023

  10 september 2023

  3:e årgången

 • Kyrkoåret 2023 - 2024

  1 september 2024

  1:a årgången

 • Kyrkoåret 2024 - 2025

  21 september 2025

  2:a årgången

 • Kyrkoåret 2025 - 2026

  6 september 2026

  3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Fjortonde söndagen efter trefaldighet

Förbön

Förbönen för Fjortonde söndagen efter trefaldighet (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Thailand Gud, vi ber för den nya omgången av elever i den ettåriga lärjungaskola som Pwo Karen baptisterna i Thailand driver. Vi ber att även denna omgång ska få se att många elever blir utrustade och upplever en glädje i att tjäna sin lokala församling och sitt samhälle.
Världsböndag för skapelsen Gud, idag på Världsböndagen för skapelsen ber vi med hela din världsvida kyrka och ropar med hela skapelsen, som i födslovåndor: Förbarma dig över oss och allt som du har skapat. Befria oss från förgängelsens slaveri och låt oss spegla din kärlek i allt vi är och gör. Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Fjortonde söndagen efter trefaldighet

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto