Gudstjänstwebben

Nionde söndagen efter trefaldighet

Goda förvaltare

När infaller Nionde söndagen efter trefaldighet?

 • Kyrkoåret 2022 - 2023

  6 augusti 2023

  3:e årgången

 • Kyrkoåret 2023 - 2024

  28 juli 2024

  1:a årgången

 • Kyrkoåret 2024 - 2025

  17 augusti 2025

  2:a årgången

 • Kyrkoåret 2025 - 2026

  2 augusti 2026

  3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Nionde söndagen efter trefaldighet

Förbön

Förbönen för Nionde söndagen efter trefaldighet (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Spanien Tack för vår systerkyrka FIEIDE i Spanien. Vi ber för det arbete som de står i just nu och för våra vänskapsförsamlingar. Vi tackar särskilt för deras nya generalsekretare Rubén Miyar Cruz, och deras nya missionsdirektor Eva Vera. Vi ber om vishet och kraft i deras uppdrag.

Scoutlägret Större Gud, vi ber för scoutlägret Större som pågår 27 juli – 2 augusti. Vi ber för alla scouter, ledare och funktionärer som deltar. Tack Gud, för att du är med under veckan, och möter människor på olika sätt! Vi ber också för de minnen och upplevelser som kommer finnas kvar när man kommer hem. Hjälp oss möta de behov som finns efter lägret. Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Nionde söndagen efter trefaldighet

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto