Gudstjänstwebben

Sjuttonde söndagen efter trefaldighet

Rik inför Gud

När infaller Sjuttonde söndagen efter trefaldighet?

  • Kyrkoåret 2023 - 2024

    22 september 2024

    1:a årgången

  • Kyrkoåret 2025 - 2026

    27 september 2026

    3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Sjuttonde söndagen efter trefaldighet

Förbön

Förbönen för Sjuttonde söndagen efter trefaldighet (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Moldavien Vi tackar Gud för vår samarbetsorganisation Beginning of Life i Moldavien, för medarbetarnas kompetens. Vi ber att vårt trepartssamarbete kring deras program för ledarutveckling, ”Studio of Inovated Leadershiptraining” ska fortsätta spridas och utrusta unga ledare i våra systerkyrkor i Centralasien. Skapelsetid Gud, vi ber i skapelsetid för den jord du älskar. Vi ber om mod och vilja att ställa om till hållbara vanor, vi ber om glädje och frihet nära dig, du som är Livets källa! Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Sjuttonde söndagen efter trefaldighet

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto