Gudstjänstwebben

Tionde söndagen efter trefaldighet

Nådens gåvor

När infaller Tionde söndagen efter trefaldighet?

 • Kyrkoåret 2022 - 2023

  13 augusti 2023

  3:e årgången

 • Kyrkoåret 2023 - 2024

  4 augusti 2024

  1:a årgången

 • Kyrkoåret 2024 - 2025

  24 augusti 2025

  2:a årgången

 • Kyrkoåret 2025 - 2026

  9 augusti 2026

  3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Tionde söndagen efter trefaldighet

Förbön

Förbönen för Tionde söndagen efter trefaldighet (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Kongo Kinshasa Gud, vi ber för våra systerkyrkor i Kongo Kinshasa, CEBU och CEC. Vi ber särskilt för CEBU som nu är i behov av extra mycket stöd och hjälp. Vi ber för de olika projekt som vi stöder i Kongo och för våra systrar och bröder i systerkyrkorna.

Kyrkokonferensen On the Move Gud, vi ber för vår kyrkokonferens i Göteborg, som i år är gemensam med World Methodist conferens. Vi ber för de sista förberedelserna. I konferensen möts människor från över 70 länder och vi ber att du genom helig Ande överbryggar språk och kulturgränser och bygger en djupare gemenskap mellan ditt folk. Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Tionde söndagen efter trefaldighet

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto