Gudstjänstwebben

Tolfte söndagen efter trefaldighet

Friheten i Kristus

När infaller Tolfte söndagen efter trefaldighet?

 • Kyrkoåret 2022 - 2023

  27 augusti 2023

  3:e årgången

 • Kyrkoåret 2023 - 2024

  18 augusti 2024

  1:a årgången

 • Kyrkoåret 2024 - 2025

  7 september 2025

  2:a årgången

 • Kyrkoåret 2025 - 2026

  23 augusti 2026

  3:e årgången

Aktuellt i Equmeniakyrkan

Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår

Just nu pågår Efesierbrevet - Predikoserie och alternativt kyrkoår. För varje händelse finns det material som du kan använda exempelvis i gudstjänster.

Bibeltexter för Tolfte söndagen efter trefaldighet

Förbön

Förbönen för Tolfte söndagen efter trefaldighet (kyrkoåret 2023 - 2024) är hämtad från Equmeniakyrkans bönekalender. Du hittar alla kommande och tidigare förböner i förbönskalendern .

Japan Jesus, vi ber för hela din kyrka i Japan och speciellt för Japanska förbundskyrkan och Japanska baptistsamfundet som vi har band med. Vi ber att den unga generationen ska ges plats och känna glädje att ta plats i kyrkan. Nya ordinerade medarbetare Gud, vi ber för alla de diakoner och pastorer som idag ordineras till tjänst i Equmeniakyrkan och i ditt rike, vid Equmeniakyrkans kyrkokonferens i Göteborg. Tack för Equmeniakyrkan och Equmenia som helhet, alla församlingar och föreningar. Visa oss, Herre, din väg, och gör oss villiga att följa den. Fredsbön Jesus Kristus, sänd oss, i din frid, med din fred – över hela Jorden! Amen

- Visa mindre

+ Visa mer

Material som passar till Tolfte söndagen efter trefaldighet

Materialet är hämtat från vår materialbank . Där hittar du böner, sånger, danser, draman, bilder, idétexter och mycket annat till hjälp och inspiration vid gudstjänstplanering. Material med en stjärna är utvalt av oss på Gudsjänstwebben och passar särskilt bra.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto