Gudstjänstwebben

Välkommen till nya Gudstjänstwebben

Välkommen till en ny och modernare version av Equmeniakyrkans gudstjänstwebb! Ny layout, mer innehåll och information, större materialbank och bättre verktyg för gudstjänstplanering och samarbete.

Tidigare konton

Eftersom nya Gudstjänstwebben är ett helt nytt system, omgjord från grunden, kommer konton från det gamla systemet inte att flyttas över.

Det gamla systemet finns kvar några månader så du kan hämta saker du sparat. Men tänk på att hämta det du behöver så snart du kan.

Till gamla Gudstjänstwebben >

Några av nyheterna

Grunden för Gudstjänstwebben är fortfarande Equmeniakyrkans Kyrkohandbok och du som är en van användare kommer att känna igen dig. Även om vi byggt om och lagt till många nya funktioner och möjligheter så har vi bevarat och polerat de delar som fungerade bra.

Kyrkoårets söndagar

Nu kan du enkelt se en sammanställning över kyrkoårets alla söndagar. Varje kyrkoårssöndag visar information om när den inträffar, namn, tema, söndagens texter, sånger och material som passar bra till den aktuella söndagen.

Planera gudstjänst och andakt

Planeringsverktyget har fått en rejäl omdesign vilket gör det enklare att planera och få tips om passande bibeltexter och sånger baserat på aktuell söndag och tillfälle.

Tips! Det går såklart också bra att använda planeringsverktyget för andra samlingar än gudstjänster.

Materialbanken

Den nya överskådliga materialbanken innehåller mer material än någonsin att upptäcka och inspireras av. Du letar enkelt fram tips på musik till gudstjänsten, andakten eller vigseln och en bön som passar bra för ett visst tillfälle eller kyrkoårssöndag. Även om du och din församlingen inte följer kyrkoåret finns det mycket material att hitta.

Självklart kan du filtrera materialet för att bara se det som innehåller t.ex. noter eller musikbakgrund som ljudfil. Om du är inloggad kan du även markera dina favoriter så du enkelt hittar dem igen.

Vår arbetsgrupp lägger hela tiden till ny musik och nytt material som struktureras upp i kategorier, moment, tillfällen, språk och så vidare.

Exportera och dela planering

Alla planeringar kan enkelt laddas ner för utskrift och även delas digitalt till medverkande och gudstjänstbesökare. Varje team (församling) får sin egen sida där gudstjänstbesökare och andra hittar publicerade planeringar digitalt och kan läsa dom på datorn eller i mobilen. (t.ex. söndagens agenda och sångtexterna till tonårsandakten.)

Arbeta i team

I den nya versionen av Gudstjänstwebben finns också möjligheten att skapa team och arbeta tillsammans med delade planeringar och mallar.

Varje församling kommer som standard få ett team där medarbetare, musiker och mötesledare kan bjudas in och arbeta tillsammans. Vi återkommer med mer information om hur det fungerar i samband med lanseringen.

Börja planera gudstjänster med Gudstjänstwebben

Ett konto på Gudstjänstwebben är helt gratis.

Skapa konto